Figuurit osa 1: Mulder & Scully

Töksäytänpä tässä nyt alkavan animefiguureita esittelevän sarjani käyntiin varsin tyylittömästi käsittelemällä joitakin omistamiani figuureita joilla ei ole kerta kaikkiaan mitään tekemistä animen tai muun japanilaisen popkulttuurin kanssa. Ensimmäisenä tässä kategoriassa esittelen vanhimman omistamani figuuriparin: Fox Mulder ja Dana Scully.Kaikkihan toki tietävät missä TV-sarjassa kyseinen parivaljakko esiintyy: ‘X-Files’ eli ‘Salaiset Kansiot’, jota tehtiin 9 tuotantokautta vuosina 1993-2002.

Nämä myytin alunperin kahdessa eri pakkauksessa; Mulderin mukana tuli eräänlainen ‘jääkaappi’, jossa oli ruumis sisällä, Scullyn mukana taas tuli ruumis paareilla. Kyseiset lisäosat saattavat vielä löytyä jostain laatikosta kellarista… Scullylla on Nokian kännykkä kädessä (siihen aikaan Nokia oli vielä in)

Figuurien valmistaja on McFarlane Toys. Laatu on ihan kohtalainen, kasvoista on saatu yllättävän esikuviensa näköiset. Ostin ne Kukunorista vuosia sitten, joskus silloin kun heillä oli vielä liike Tampereella.


English summary: Fox Mulder and Dana Scully figures made by McFarlane Toys

This entry was posted in Anime and tagged , . Bookmark the permalink.