Figuurit osa 5: Rei Ayanami + Entry Plug (upLark)

Tämänkertainenkin esiteltävä figuuri on edelleen ‘Neon Genesis Evangelion’-universumista. Sen on tarkoitus esittää ‘Rebuild of Evangelion’-uudelleenfilmatisoinnin osassa ‘Evangelion: 1.0 You Are (Not) Alone’ esiteltyä Entry Plugin uutta varsiota, tai tarkemmin sanottuna Entry Plugin sisäosaa; ja, totta kai, Rei Ayanami on taas päässyt ohjaajan penkille. Figuurin koko nimi on ‘REI AYANAMI with ENTRY PLUG interior / Project Evangelion 00 Proto Type Entry Plug Interior Core Unit L-00/00’ (huhhuh…) ja valmistaja on nimeltään upLark.


upLark on valmistajana minulle uusi tuttavuus, enkä ole muihin k.o. firman figuureihin törmännyt, mutta jos muut mahdolliset tulevat figuurit tältä valmistajalta ovat samaa laatua kuin tämä, on se ehdottomasti silmällä pidettävä valmistaja… Lyhyesti sanoen, figuurin laatu on aivan loistava!

Rei on figuurina varsin pienikokoinen (laatikossa ei mainittu skaalaa, mutta hatusta vetäisten sanoisin jotain 1/12 tai sinnepäin), mutta silti erinomaisesti detaljoitu. Rein sisäänpäinkääntynyt luonne on hienosti tuotu esille figuurin käpertyneessä asennossa ja torjuvassa / epävarmassa ilmeessä. Myös itse Entry Plug on hienosti tehty pienintä yksityiskohtaa myöten; säädettävä jalusta lisää realismia.

K.o. figuuri tuntuu nykyisin olevan loppuunmyyty kaikkialla, mutta jos eBay’sta sellaisen löytää, se olisi hieno lisä kenen tahansa NGE-fanin kokoelmaan. Itse ostin oman kappaleeni HLJ‘stä.


English summary: Rei Ayanami with Entry Plug interior made by upLark.

This entry was posted in Anime and tagged , . Bookmark the permalink.