Figuurit osa 12: Suzumiya Haruhi (Nendoroid / GSC)

Palataanpa takaisin Haruhi-aiheisiin figuesittelyihin: tällä kertaa vuonna 2007 julkaistu Nendoroid-versio Haruhi Suzumiyasta, joka on samalla yksi vanhimpia julkaistuja Nendoroideja. (Jos GSC’n sivut oikein ymmärsin, niin kyseessä on vasta 8’s julkaistu Nendoroid)

Kuten kaikki varhaisten Nendoroidien omistajat tietävät, on niiden alkuperäisten jalustojen laatu parhaimmillaankin onneton; sama ongelma oli myös Haruhin kanssa. Hän pysyi paikallaan omalla jalustallaan vain tiettyyn asentoon väännettynä, ja vain jos ei hengittänyt väärällä hetkellä… Ei siis puhettakaan mistään poseerausasennoista.

Kaikeksi onneksi Miku-Nendoroid ei kolmijalkalettiensä ansiosta tarvinnut omaa, uudemman mallista jalustaansa, joten “lainasin” sen Haruhin käyttöön ja modifioin Haruhia hieman: porasin ⌀3mm terällä reiän selkään, heti merimiespuvun kauluksen alle ja varovasti kolmikulmaneulaviilalla viilasin reiän 6-kulmaiseksi, sopivaksi uuteen jalustaan… Nyt Ultra Director Haruhi saa vapaasti heilutella megafoniaan ilman pelkoa kumoon kupsahtamisesta.

No siinäpä on se modifioitu jalustakiinnitys.

“Ja nyt olette kaikki hiljaa ja teette juuri niinkuin minä sanon!!!”

(Aya Hiranon äänellä) “Baka!”


English summary: Suzumiya Haruhi Nendoroid made by Good Smile Company, modified to use the more modern stand (“loaned” from Miku Hatsune Nendoroid). Released in June 2007.

Rating: 4/5

This entry was posted in Anime and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Figuurit osa 12: Suzumiya Haruhi (Nendoroid / GSC)

  1. Pertza says:

    “Jos GSC’n sivut oikein ymmärsin, niin kyseessä on vasta 8′s julkaistu Nendoroid”

    Tota, mihin olet hukannut alkuperäisen pakkauksen (hyi, olet huono harrastaja, kun et ole säilyttänyt pakkausta ;), sillä siitä käy hyvin selkeästi ilmi, että Haruhi on Nendroid #09 ja koska Nendoroidien numerointi on aloitettu #00:sta Neko Arc : Convert! Grumbling Face Edition:lla (Winter WonFes 2006 -tuote) on Haruhi siis 10. julkaistu Nendoroid (hyvä tietokanta on muuten nendoroid.jp :P)

    • Jouni Rinne says:

      Hehee, se laiskuus, se laiskuus… Haruhin pakkaus ON kyllä tallella, kellarissa kaiken muun roinan alla. Ei huvittanut lähteä kaivelemaan sitä sieltä, joten yritin vähän oikaista :). Kiitos tarkennuksesta!

Comments are closed.