Figuurit osa 2: Alien

Seuraavana esiteltävä figuurini kuuluu edelleenkin sarjaan ‘ei-japanilaiseen-populaarikulttuuriin-liittyvä’. Kyseessä on Neca’n valmistama Alien Warrior.Tämä elokuvahistorian ehkä pelottavin hirviö takertui mukaani viime syksyn Tracon 6’stä. Se syövytti itsensä pysyvästi elokuvia katsovan yleisön alitajuntaan ensimmäisen kerran Ridley Scott’in 1979 ohjaamassa elokuvassa ‘Alien’, joka edelleen poiki jatko-osat ‘Aliens’,‘Alien3’ ja ‘Alien Resurrection’, spin-off-sarjan ‘AvP’ (‘Alien versus Predator’), sekä lukemattoman määrän erilaisia pelejä.

Myös kaikenlaisia elokuvasarjaan liittyviä figuureja on julkaistu, joiden joukossa kyseessä oleva Neca’n versio on kohtalaista keskitasoa. Se on varsin realistisen ‘bio-mekaanisen’ näköinen, väritys ja detaljointi ovat hyviä. Pään muoto on elokuvan ‘Aliens’ mukainen, alkuperäisen Alienin päälaki oli sileämpi. Nivelet, etenkin polvissa, ovat hivenen epäuskottavan näköisiä, mutta tämän hinta / kokoluokan figuureista ei tietenkään parempaa voi juuri vaatia.

Seuraavan postauksen yhteydessä voimmekin sitten siirtyä pääasiaan eli animeen, peleihin ja muihin japanilaisen populaarikulttuurin ilmentymiin liittyviin figuureihin…


English summary: Alien Warrior figure made by Neca

This entry was posted in Anime and tagged , . Bookmark the permalink.